Gülperi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Gülperi yıkılıyor

Gülperi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Gülperi yıkılıyor
Merakla beklenen Gülperi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Gülperi fırtınalı bir gecede sokakta çocuklarıyla tek başına kalıyor. Gülperi 8. yeni bölümüyle ilgili detaylar haberimizde...

Gülperi 8. bölüm 2. fragmanı geldi. Gülperi yeni bölümde çocukları ile sokakta kalıyor. Gözyaşlarının sel olup aktığı Gülperi en sık aranılanlar arasında yer alan bir dizi. Peki Gülperi'nin 8. yeni bölümünde ne olacak? Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Gülperi'nin yeni bölüm fragmanında parasızlıktan çocuklarıyla sokakta kalan Gülperi, bir restrona giriyor ve " Dışarıda fırtına var. Sadece bir geceliğine otelde kalacak para istiyorum sizden!" diyerek yürekleri burkuyor. Karşıdan gelen ret ise Gülperi'yi bir kez daha yıkıyor.

GÜLPERİ 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Gülperi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı izlemek için haberimizdeki video butonuna tıklayarak izleyebilirsiniz.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM İZLE-TIKLAYIN

dizii.jpg

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu, Hasan’ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur.

Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can’ın dua etmekten başka seçeneği yoktur.

Gülperi’nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan’ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Şeyma ise Gülperi’yi Kadir’den uzak tutma planlarına devam etmektedir. Hayat ise Gülperi’yi bu kez hiç beklemediği bir yerden vuracaktır.

GÜLPERİ DİZİSİ OYUNCULARI

Gülperi oyuncuları, Show TV ekranlarında başlayan dizinin kadrosunu merak eden izleyicilerin araştırdığı konu oldu. Eşini kaybettikten sonra çocuklarını kayınbiraderinden korumak için büyük sıkıntılar çeken Gülperi, kendisini hapishanede bulmuştur. Hapishaneye girip çıktığında her şeyin daha iyi olacağını ümit eden Gülperi, bu kez çocuklarının kayınpederi tarafından dolduruşa getirildiğini farkeder. Gülperi, bir anne için en kötü duyguyu tatmıştır. Artık kendisine karşı kin ve nefret duyan çocuklara sahiptir.

GÜLPERİ ÇETİN (NURGÜL YEŞİLÇAY)
KADİR AYDIN (TİMUÇİN ESEN)
YAKUP TAŞKIN (TARIK PABUÇÇUOĞLU)
ŞEYMA ÖREN AYDIN (ECE SÜKAN)
BEDRİYE TAŞKIN (ALEYNA ÖZGEÇEN)
HASAN TAŞKIN (BURAK DAKAK)
CAN TAŞKIN (EMİN ÖZYAKIŞIR)
EJDER TAŞKIN (ONUR BİLGE)