Gülse Birsel’in dizilerinin hayranlarına iyi haber

Gülse Birsel’in dizilerinin hayranlarına iyi haber
Avrupa Yakası ve Jet Sosyete gibi reyting rekorları kıran dizilerin senaristi Gürse Birsel’den hayranlarını sevindirecek haber geldi. Gürsel Birsel, bir dergide hayranlarının ‘yeni dizi yapmalısın’ çağrısına “Gurur duyuyorum ama bir dizinin, filmin evrenin kurmak, alelacele olmaz, sabır rica ediyorum” şeklinde karşılık verdi. Birsel’in bu çıkışı ‘yeni dizi yolda’ yorumlarına neden oldu.

Yazdığı senaryolarla milyonlarca insanın eğlenmesine neden olan, Avrupa Yakası gibi efsaneleşen diziler yapan ve gişede iyi işler çıkaran Aile Arasında dizini yazan Gürse Birsel, uzun bir süreden bu yana yeni projeye imza atmıyordu.

Bu durum da Gürse Birsel’in dizilerine hayran olan vatandaşların, dizileri özlemesine neden oluyordu. Gürse Birsel’in yazdığı dizilerin hayranlarına iyi haber geldi.

Hello dergisinin Instagram sayfasından Gürsel Birsel’e yapılan çağrıda, “Bu bir çağrıdır, kurtar bizi” ifadeleri kullanıldı.

Birsel, kendi sosyal medya hesabından derginin gönderini paylaşarak, “Gülse Birsel göreve çağrılarına her yerde görüyorum, gurur duyuyorum ama bir dizinin, filmin evrenin kurmak, alelacele olmaz, sabır rica ediyorum” dedi.

Gürse Birsel’in sözleri, yeni dizi projesinin yolda olduğuna dair işaretler ortaya koydu. 

İlgili Haberler