Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler, sponsor desteği ile tatile çıktılar

Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler, sponsor desteği ile tatile çıktılar
Hadise, nişanlısı Mehmet Dinçerler ile Maldivler tatiline çıktı.15 Mart tarihinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan ünlü çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları tatil pozları ile gündeme bomba gibi düştü.

 

Hadise, gündeme bu kez Maldivler''de tatil yaptığı otel ile geldi. Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler''den gelen evlilik teklifine "Evet" yanıtını vermişti.

NİKAH ÖNCESİ BAŞ BAŞA TATİL
Geleneklerine bağlı kalan çift kız isteme merasimini gerçekleştirdi. Hadise''nin ailesinin evinde gerçekleşen nişan çok konuşulmuştu. 15 Mart tarihinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı

Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan şarkıcı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu''nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına sürpriz yapıp, nişan fotoğraflarını barkovizyondan paylaşmıştı.

NİKAH ÖNCESİ BAŞ BAŞA TATİL
Düğün hazırlıklarına tam gaz devam eden çift, firmaların sponsorluk isteklerini geri çevirmedi.

Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler, tatil için Maldivler''e gitti. Adeta yarış halinde bulunan firmalar tarafından ünlü çifte Maldivlerde günlük ücreti 35 bin lira olan tatil ayarlandı.

Düğünden önce baş başa tatil yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler, keyifli anlarını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

İlgili Haberler