Hadise'nin Seren Serengil'e açtığı davada karar çıktı

Hadise'nin Seren Serengil'e açtığı davada karar çıktı
Şarkıcı Hadise'nin Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'na açıtı davada karar verildi. Mahkeme, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun, Hadise'ye toplam 8 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Hadise'nin Seren Serengil'e açtığı davada karar çıktı

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu''nun, Hadise''ye toplam 8 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi. İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi''nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Davalı Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in avukatları, yapılan haberin hukuka aykırı olmadığını ve Hadise''nin haber sonrasında manevi zarara uğradığına ilişkin kanıtın bulunmadığını söyleyerek, mahkemeden davanın reddini talep etti.

Davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme heyeti, davalılar Serengil ve Semercioğlu’nun Hadise''ye toplam 8 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz''ün, 2018''de Bodrum’da işletmiş olduğu mekana 1 milyon 900 bin liralık borcu sebebiyle icra geldiği öne sürülmüştü. Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu sunduğu magazin programında konuaya ilişkin yorumlarda bulunmuştu. Hadise, programda aleyhine yapılan yorumlar ile ilgili savcılığa başvurmuştu. Hadise mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde Serengil ve Semercioğlu’ndan 100''er bin liralık manevi tazminat talep etmişti. (DHA)

İlgili Haberler