Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Bugün için sağanak yağış uyarısı veren Meteoroloji hafta sonu hava durumu için rapor yayınladı. Peki hafta sonu havalar nasıl olacak? İşte hafta sonu hava durumu bilgisi...

Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu bilgilerine göre bazı bölgelerde sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu hava durumu raporlarını duyuran Meteoroloji'den en güncel bilgiler haberimizde...

HAVA SICAKLIKLARI

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmaması, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

RÜZGAR

Rüzgarların genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

hafta.jpg

HAFTA SONU HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava durumu için rapor yayınladı. İşte "hafta sonu havalar nasıl olacak?" diye merak edenler için gün gün haritalı hava durumu tahminleri:

23 Kasım 2019 Cumartesi hava durumu tahmini:

umartesi.jpg

23 Kasım Cumartesi günü yurdun batı kesiminde yer yer sağanak yağış bekleniyor. Bazı bölgelerde sıcaklıkların 2 dereceye adar düşeceği tahmin ediliyor. Yurdun orta ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu ve yer yer açık bir hava bekleniyor.

24 Kasım 2019 Pazar hava durumu tahmini:

p-azasr.jpg

 

24 Kasım Pazar günü Akdeniz Bölgesi'nin güneybatı kesiminde yağış beklenirken yurdun genelinde hava sıcaklıklarının artış göstereceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

Marmara Bölgesinde Hava Durumu

Parçalı, bölgenin batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Edirne, Balıkesir'in batısı ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah bölge genelinde, akşam ve gece saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege Bölgesinde Hava Durumu

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin kıyı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları ve Manisa çevreleri ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde Hava Durumu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde Hava Durumu

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karaniz Bölgesinde Hava Durumu

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Hava Durumu

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde bu sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde Hava Durumu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hava Durumu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler