Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme: Söylemez kardeşler tutuklandı

Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme: Söylemez kardeşler tutuklandı
KKTC'de silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 8 şüpheli hakkında mahkeme kararını açıkladı. Aralarında Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 5 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ile 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İFADELERİ 7 SAVCI TARAFINDAN ALINDI

8 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından Çağlayan''da bulunan İstanbul Adliyesi''ne sevk edildi. Şüphelilerin yaklaşık 8 saat süren ifadeleri 7 savcı tarafından alındı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Mustafa Söylemez, Mehmet Faysal Söylemez, Cengiz Şener, Abdurrahim Çelik ve Ender Yıldız tutuklanma talebiyle, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

SÖYLEMEZ KARDEŞLER TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince Mustafa Söylemez, Mehmet Faysal Söylemez, Cengiz Şener, Abdurrahim Çelik ve Ender Yıldız tutuklanırken, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)