Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Kemal Sunal ve Ertem Eğilmez aynı fotoğrafta

Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Kemal Sunal ve Ertem Eğilmez aynı fotoğrafta
Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, Yeşilçam’ın efsanelerinden Köyden İndim Şehire filminin seslendirme provasından çekilen bir görüntüyü sosyal medya hesabında paylaştı.

Yeşilçam’ın efsane yönetmeni Ertem Eğilmez’in oğlu, Ferdi Eğilmez, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

1974 yapımı Köyden İndim Şehire filminin seslendirme provasından çekilmiş bir görüntüyü paylaşan Eğilmez "Gümüşsuyu burası. Arzu Film ekibinin her gün düzenli olarak biraraya geldiği şu meşhur küçük ev. 73/74 yılları sanıyorum." Notunu düştü.

Fotoğrafta yer alan isimler ise birbirinden efsane. Sol baştan Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Kemal Sunal’ın prova yatığı fotoğrafta, en sağda yer alan isim ise Ertem Eğilmez. Çok sigara içmesiyle bilinen Eğilmez’in elinde ise yine sigarası var.

Fotoğrafta ise provanın heyecanına kapılan Zeki Alasya’nın Kemal Sunal’ın boynuna sarıldığı görülüyor. O sıcak görüntüler herkesi duygulandırırken kısa sürede de büyük beğeni topladı.

Fotoğrafta yer alan diğer bir detay ise arka planda duvarda yer alan fotoğraf. O fotoğrafın ise Ferdi Eğilmez’in 10 yaşındaki hali olduğu öğrenildi.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler