21 bin 925 TL’ye ihtiyaç vardı: Bir kişi ‘Ben bu parayı veriyorum’ dedi

21 bin 925 TL’ye ihtiyaç vardı: Bir kişi ‘Ben bu parayı veriyorum’ dedi
Son dönemde yaptığı sosyal projelerle gündeme gelen sanatçı Haluk Levent, bir çocuğu lenf kanseri olan ve kirasını ödeyemediği için sokakta kalma tehlikesinde olan vatandaş için yadım çağrısında bulundu. Çağrıya Beşiktaş Kongre üyesi Ahmet Akçelik'ten cevap geldi.

Sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından zor durumda olduğunu dile getirdiği bir vatandaş için yardım çağrısında bulundu. Lenvent, "Birsen Hanım eşini kaybetti,eşya ihtiyaçları var. Nazlı lenf kanseri,kiraya ihtiyaçları var. Duygu 2 çocuğu ile çalışamıyor kira desteği lazım. Zakida ailesini savaşta kaybetti, sokaktalar ev lazım. Toplam 21.925₺ Kim ki bu ihtiyaçları karşılar ona konser tişörtümü vereceğim" ifadelerini kullandı.

rq.jpg

Levent'in çağrısına, Beşiktaş Kongre üyesi Ahmet Akçelik yanıt verdi. Akçelik, Twitter'daki paylaşıma "Merhaba ben üstleniyorum bu desteği" diyerek cevap verdi.

rq3.jpg

Haluk Levent ise yine Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, Ahmet Akçelik'e teşekkür etti. Levent, "Heyyyoooo Sevgili @Ahmetakcelikbjk abimiz bu ihtiyaçları karşılayacak. “Halukçuğum yelek sende kalsın İzmire geldiğinde bir Beşiktaş şarkısı isterim” dedi. Tabii ki sevgili @Ahmetakcelikbjk. Teşekkürler" dedi.

rq2.jpg