Harley-Davidson’ın en yeni modelleri

Harley-Davidson’ın en yeni modelleri
Dünya’nın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, İstanbul bayilerinde düzenlediği Open House Türkiye gösterisi ile motosiklet tutkunlarını Harley ruhunu yansıtan yeni modelleriyle tanıştırdı

Gösteride; motosikletseverler Harley-Davidson’ın tarihinin en güçlü cruiser serisi olan Dark Custom modellerine eklenen ve bu harekete öncülük eden Iron 883TM ve Forty-Eight gibi pek çok yeni modeli de ilk kez inceleme fırsatı buldu. 

Sokak havası
Yeni Iron 883TM ve Forty-Eight modelleri, modern tasarım ve yeni süspansiyonlar ile güncellenen Dark Custom önderliğini ortaya koyuyor. Geçmişteki ve şimdiki garaj yapımı bobber’lardan ilham alan yeni Iron 883TM modeli; işlenmemiş ve ham ayrıntıları ile gösterişsiz sokak performansını hatırlatıyor. Yeni Forty-Eight cür’etkâr duruşunu büyük ön tekerlek, yeni mag tekerlekler ve yeni 49mm’lik çatallar ile devasa uçtan alıyor; ayrıca ayarlanabilir arka süspansiyon ve koltuktan da faydalanıyor.

Güçlü Cruiser serisi
Harley-Davidson; tarihindeki en güçlü cruiser serisi ile fark yaratıyor. Screamin’Eagle Twin Cam 110 motorların güç verdiği yeni Fat Boy S ve Softail Slim S cruiser’lar bir zamanlar Custom Vehicle Operations (CVO) modellerine ayrılmış olan güç ve performansı sunuyor. Harley-Davidson, bütün 2016 Softail modelleri için High Output Twin Cam 103 motoru standart hale getirerek, daha fazla sürücüye Project RUSHMORE performansı sunuyor.