Hastaneye kaldırılan Deniz Akkaya sağlık durumunu açıkladı

Hastaneye kaldırılan Deniz Akkaya sağlık durumunu açıkladı
Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanan ve hastaneye yatırılan manken Deniz Akkaya, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Ateşinin 39.5 derece olduğunu söyleyen Akkaya, "Ben hissetmiyor gibi olsam da kan değerlerim iyiye gidiyormuş" dedi.

Hastaneye kaldırılan Deniz Akkaya sağlık durumunu açıkladı

Korona virüse yakalanan manken Deniz Akkaya, dün hastaneye kaldırıldı. Ünlü manken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgiler paylaştı. Akkaya, enfekte olalı tahminen 10 gün olduğunu belirtti.

Öksürük komaları ve ateşinin yükseldiğini ifade eden Akkaya, “Tedavinin 5. günü eklem ağrılarım bitti ancak öksürük komaları ve en önemlisi ateş 39’a fırlıyor uyuduğum anda. Ben ki uykuma çok dikkat ederim, dün gece ateşim çıkmasın diye uyumadım. Azıcık moralim bozuluyor. Bugün de iyi olmaya başlarım sanmıştım. Asıl mevzu tedavinin âlâsı yapılıyor. İnsanın doğaya yenik düşmesi resmen bu olsa gerek” dedi.

Akkaya, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

“DM kutum dolmuş ama ateşim 39.5 okuyamıyorum dostlar, sizi seviyorum. Ben hissetmiyor gibi olsam da kan değerlerim iyiye gidiyormuş”

 

İlgili Haberler