Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra kasım ayında olacakları gördü öngörüleri korku saçtı

Kassandra kasım ayında olacakları gördü öngörüleri korku saçtı

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, Ekim ayında bizleri nelerin beklediğini açıkladı. 

Kasım ayında bir çok ülke için kabus olacağını söyleyen Kassandra "Felaketlere hazır olalım. Bombalar patlayacak, tabiat ana adeta insanlardan intikamını alacak. Patlamalar sınır komşularımızda yaşanacak. Bir çok ilimizde sel suları yine insanlarımızın belası olacak. İnsanlar hayatlarını kaybedecek" dedi.

DÖVİZ KURU

Türkiye''de döviz kurlarının düşeceğini söyleyenlerin gerçekle ilgisi olmayan açıklamalar yaptığını belirten Kassandra "O kadar çok kişi aradı ki ne diyeceğimi bilemedim. Duaları okuyup istihareye yattım. Doların düşüşünü de gördüm ama bu düşüş kalıcı değil. Gündemle alakalı ufak düşüşler. Dolar yükselişini sürdürecek. Dolar yükselince Euro, Sterlin gibi diğer döviz kurları da doğal olarak ona iştirak edecek. Bir çok insanımızı döviz bürolarının önünde kuyrukta beklerken gördüm. Faiz onlarının düşürülmesi dövize olan talebi patlatabilir" yorumunu yaptı.

İŞSİZLİK

İşsizliğin devam edeceğini belirten Kassandra "Bir çok kişi bulmak için adeta kılı kırk yarıyor. Ama Türk ekonomisinin gidişatı belli. Adeta pamuk ipliğine bağlı. Esnaf kan ağlıyor. Bir çok şirket evden çalışmaya devam ediyor. Durum böyle olanca da şoför, aşçı başta olmak üzere personel ihtiyacı kalmıyor. Şirketler de elektrik, telefon, yemek, yol masrafından kurtuluyor" dedi.

YAS YAŞATACAKLAR

Spor dünyasında yine bir yas yaşanacağını belirten Kassandra "O kişi Türk spor dünyasına adını kazıyan isimlerden biri. Vefat haberi büyük üzüntü yaşanacak. Yine bir sanatçımız da vefat edecek. İnşallah ben yanılırım ve bunlar gerçekleşmez" yorumunu yaptı.

HER DEDİĞİ YİNE ÇIKTI

Ünlülerin astroloğu Kassandra 7 Ekim''de kaleme aldığı yazında "Bir futbol takımımız, kendisi için büyük öneme sahip bir spor insanını  kaybedecek. Türk spor camiası büyük üzüntü yaşayacak. Cenazesinde izdiham yaşanacak ama korona virüs tedbirleri uygulanacak" yorumunu yapmıştı. 

Kassandra''nın bu yazısının ardından 18 Ekim''de Samsunspor’un eski başkanı Emin Kar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Türkiye''deki tüm maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

KEMAL KURUÇAY ARAMIZDAN AYRILDI

Kassandra "Türk sanat dünyası önemli bir ismini kaybedecek. Bu insanın vefatı gündeme bomba gibi düşecek. Bir çok sanatçı onun için yorumlar yapacak" dedi.  

22 Ekim''de Seksenler dizisinin sevilen oyuncularından Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti. Sevilen oyuncunun ölüm haberini, bir başka oyuncu Nedim Saban sosyal medya hesabından duyurdu. Uzun yıllardır tiyatro, dizi ve sinema camiasında yer alan Kuruçay''ın vefatı büyük üzüntüyle karşılandı.

OTOBÜS DEHŞETİ YAŞANDI

Küresinde korkunç bir kaza gördüğünü söyleyen Kassandra "İnsanların kanlar içinde kaldığını gördüm. Ortalık kan gölüydü. Alınan tedbir ve yapılan uyarıların bu tür kazaların yaşanmamasını engelleyememesi üzücü" dedi.

Kassandra''nın bu açıklamasından sonra 16 Ekim''de Samsun''un Kavak ilçesinde yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Korkunç kazada 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

KOLLUK KUVVETLERİ YOĞUN OLACAK

Kassandra "Bu ay kolluk kuvvetlerimiz diğer aylara göre çok yoğun bir ay geçirecek. Eylemden eyleme koşacak. Takviye birlik olarak görev yapacak. Bu olayların nedeni yeniayın Terazi burcunda olmasından kaynaklanacak" diye konuştu.

Ayın 22''sinde Boğaziçi Üniversitesi''nde düzenlenen izinsiz gösteride, dağılma çağrısı yapan güvenlik güçlerine mukavemette bulunan 45 şüpheli gözaltına alındı. Güvenlik güçleri bir çok toplumsal olaya müdahale etti.

Kassandra ayrıca sel baskınlarını, depremleri de bildi.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları