Yeni diziler

Yeni diziler
Yeni diziler

Ekranlar yaz aylarında yeni dizilerle şenleniyor. Görünen o ki, bu yazın en aktif kanalı Star TV olacak. “Benzemez Kimse S

Ekranlar yaz aylarında yeni dizilerle şenleniyor. Görünen o ki, bu yazın en aktif kanalı Star TV olacak. “Benzemez Kimse Sana” adlı, ünlü isimlerin daha ünlülerin taklitlerini yaparak yarıştığı bir programla iddialı bir başlangıç yapan kanal, dört iddialı diziyi daha yayına sokmaya hazırlanıyor. Haluk Bilginer’li “Hayatımın Rolü” ve Müjdat Gezen’li “İbret-i Ailem” adlı dizilerden daha önce söz etmiştik. Mazhar Alanson ve Seray Sever’in rol aldığı komedi dizisi “Küçük Hesaplar” ile yönetmenliğini usta bir isim Ümit Ünal’ın yapacağı, başrollerinde Yetkin Dikinciler, Derya Alabora ve Cem Bender gibi isimlerin  oynayacağı “Çıplak Gerçek” de yaz aylarında kendilerine şans yaratmaya çalışacaklar.
Kanal D,’de Hümeyra’nın yeniden ekranlara döneceği “Annem Uyurken” adlı dizinin tanıtımlarını dönmeye başladı bile. Kanal D’de ekrana gelecek bir başka dizi olan “Kötü Yol” Cansel Elçin, İlker Aksum ve Ezgi Mola’lı kadrosuyla yaz aylarının sürpriz dizisi olmaya aday görünüyor.
Fox TV, Metin Akpınar’lı “Oh Olsun” adlı komedi dizisi ve “Kamuflaj” adlı yeni yarışmasıyla yaza hazırlanırken, Show TV de “Şeflerin Düellosu” adlı bir yemek yarışmasını yayına sokmanın arefesinde. Satışı yılan hikayesine dönen atv ise, yaz aylarının en yavaş kanalı. atv, hazırlıklarını daha çok Ramazan aylarına yönelik yapıyor. “Nihat Hatipoğlu İle Ramazan Özel”, “Hz. Ömer” dizisi ve “Hz. Muhammed’in hayatı” belgeseli şimdiden yayını kesinleşen yapımlar olarak öne çıkıyor.