İmamoğlu: Gidip Ankara'yı da teslim alacağız. Engellemelerle ilgili konuştu

İmamoğlu: Gidip Ankara'yı da teslim alacağız. Engellemelerle ilgili konuştu
Gürpınar Stadı'nın Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde de hizmet vermesine ilişkin girişimlerinin engellendiğini aktaran İmamoğlu, "Biz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız. Bu başka düzelmez. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin, “Altyapı İnşaatı Temel Altma Töreni”ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada, yürüttükleri çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, hükümetin muhalefete karşı tavrını eleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde yaşadığı bir olayı paylaşan İmamoğlu, Gürpınar Stadı''nın Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde de hizmet vermesine ilişkin girişimlerinin engellendiğini aktarırken şu ifadeleri kullandı:
"Dediler ki, ‘Burası Beylikdüzü ya da Büyükçekmece Belediyesi''nin değildir. Büyükşehir Belediyesi’nindir. Onun için giremezsiniz. Biz de bu kullanıcılara müsaade ediyoruz.’ Ne oldu. Biz de gittik 2019’da kazandık seçimi, Büyükşehir’in de sahibi olduk" diye konuşan İmamoğlu, şöyle devam etti: "Bu sefer de ne diyorlar biliyor musunuz? ‘Burası Milli Emlak’ındır. Burayı Büyükşehir’e de vermeyiz. Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz, gidip Ankara''yı da teslim alacağız. Bu başka düzelmez. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez"

İlgili Haberler