İbrahim Tatlıses'in kızı nişanlandı! Damadına elini öptürmedi

İbrahim Tatlıses'in kızı nişanlandı! Damadına elini öptürmedi
Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu müzisyen sevgilisi Levent Dörter ile nişanlandı. Yüzükleri Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı. Çift bu yaz düğün yapacak. 

İbrahim Tatlıses''in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle sevgilisi Levent Dörter ile nişanlandı. Müzisyen ikilinin yüzüklerini Çıtak''ın babası İbrahim Tatlıses taktı.

TALİHSİZ OLAY!

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Çıtak, "Gözüm gibi baktığım elbisemdi ama tek kızamayacağım şey köpekti. Köpek benim en hassas noktam. Tuvaletini yaptı. Şimdi ben buna nasıl kızayım?" dedi.

"DÜĞÜN GİBİ NİŞAN OLDU"

Ardından basın mensuplarıyla sohbet eden çiftten Dilan Çıtak Tatlıses, "Düğün gibi nişan oldu. Çok fazla hayal kurduk, pandemi girdi araya. Bütün sevdiklerimiz yanımızda olsun, babamla barışalım... Annem, anneannem ve benim Cem babam eksik ama inşallah eylül ayında hep beraber olacağız." dedi. 

"İBRAHİM TATLISES’TEN KIZ İSTEMENİN ZORLUKLARI VARDI"

Levent Dörter de, "İbrahim Tatlıses''ten kız istemenin zorlukları vardı ama beni evladı gibi sevdi. O zorlukları aştım." şeklinde konuştu.

İBRAHİM TATLISES: BİR BABA OLARAK ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Kızı Dilan Çıtak Tatlıses''in nişan yüzüklerini takan İbrahim Tatlıses, gazetecilere, "Bana ''Mutlu musunuz?'' diye sormayın." diyerek takıldı.

Ünlü türkücü, "Her baba ne sorulursa sorulsun böyle bir günde ''Mutluyum'' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün ve terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz..." açıklamasını yaptı.

Çiftin yaz aylarında düğün yapacağı öğrenildi.

"KİMSE ELİMİ ÖPEMEZ"

Yüzükler takıldıktan sonra damat Levent Dörter müstakbel babası İbrahim Tatlıses''in elini öpmek istedi yalnız imparator elini vermedi. Birden elini çeken Tatlıses''in o anları sosyal medyada çok konuşuldu.

O görüntülerden sonra elini öptürmeyen Tatlıses''in damadıyla arasının iyi olmadığı iddia edildi.
Ünlü türkücü çıkan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

"Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem bunu tüm camia bilir ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır. Benim elimi sadece çocuklarım öpebilir. Kimseye büyüklük taslamayı sevmem"
 

İlgili Haberler