İdlib'de 29 askerimiz şehit oldu

İdlib'de 29 askerimiz şehit oldu
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu 22 Mehmetçiğimizin şehit düştüğünü açıkladı. Vali Doğan ağır yaralı 7 askerimizin daha şehit düştüğünü şehit sayısının 29 olduğunu ifade etti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de 22 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Vali Doğan ilk açıklamasında, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" dedi.

"AĞIR YARALILARIMIZ VAR"

Doğan, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK hava saldırısına uğramıştır. 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye'ye aldık. Tedavileri devam ediyor. Hastanelerimizde yaralılarımız için herhangi bir kan ihtiyacı yoktur" ifadelerini kullandı.

ŞEHİT SAYISI 22'YE YÜKSELDİ

Katıldığı canlı yayında ikinci bir açıklama yapan Vali, şehit sayısını 22 olarak güncelledi. Vali Doğan, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından askerlerimiz hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 22 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" dedi.

7 ASKER DAHA ŞEHİT OLDU

Vali Doğan, ağır yaralanan 7 askerimizin daha şehit olduğunu ifade etti. 36 askerimizin ise tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. 

İlgili Haberler