İsmail Kahraman’ın hareketi sosyal medyada gündem oldu!

İsmail Kahraman’ın hareketi sosyal medyada gündem oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İdlib’te 34 askerimizin şehit olduğu hain saldırı sonrası yaptığı açıklamalar sırasında TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın yaptığı bir hareket dikkat çekti. Kahraman’ın hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib’teki hain saldırı sonrası il açıklamayı bugün İstanbul’da yaptı. Erdoğan, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alırken, şehit sayısını açıklarken gülmesi büyük tepki çekti.

İSMAİL KAHRAMAN’DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sırasında açıklamaları takip eden TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın yaptığı bir hareket dikkat çekti. Erdoğan, "Şuraya gelin destek verin yapalım dedim. Söyleye söyleye en fazla 25 milyon auro ben de vereyim dedi... Aradım Şansölye'yi. Dedi ki para hazır. Paranız buraya gelmiyor dedim. Gönderecekseniz bu parayı direkt bize gönderin, ya da ben mültecileri size göndereyim ve 100 milyon euro göndereyim dedim" sözlerini söylerken Kahraman’ın yaptığı bir el hareketi sosyal medyada gündem oldu.