İktidara yakın yazardan “Bak namaz kılıyorum” pozu

İktidara yakın yazardan “Bak namaz kılıyorum” pozu
İktidara yakın Daily Sabah gazetesi köşe yazarı Merve Şebnem Oruç'un Çankaya Köşkü’nün mescidinde namaz kıldığını gösteren paylaşımı sosyal medyada tepkileri neden oldu.

Namaz Allah için kılınır gösteriş için değil

Odatv’nin haberine göre, hükümete yakınlığıyla bilinen Daily Sabah yazarı Merve Şebnem Oruç''un Çankaya Köşkü''nde yatsı namazı kıldığını gösteren bir paylaşımda bulunması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Çankaya Köşkü''nün mescidinden çıkardığı ayakkabılarının da gözüktüğü bir fotoğraf paylaşan Oruç, kendisini eleştirenlere yastık ısırtıp bardak fırlattırdığını öne sürdü.

Oruç, yaptığı paylaşımda, "Size bir kez daha yastıkları ısırtıp bardakları fırlattırıp “iyi geceler” diyeyim o zaman: Çankaya Köşkü’nde yatsı namazı..." ifadelerini kullandı.

Oruç gelen tepkilerin ardından yaptığı ikinci paylaşımda, "Oda TV “o mesajı” almış; klavye ısırıp telefon fırlatmış. Bir de ayakkabılara “dikkat!” diye daire içine almış. Sevinç gözyaşı döken yüz (Uğur Dündar loading) “Şerefe” fotosu olsa alkışlarla yaşatırdınız “Tepki çekti” derken aralarda kestiğiniz destek tweet’lerini ben daire içine alayım @odatv" ifadelerine yer verdi. "Sevinç gözyaşı döken yüz

 

 

 

 

İlgili Haberler