Dilipak'tan AKP'yi fena karıştıracak yazı. ''AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım''

Dilipak'tan AKP'yi fena karıştıracak yazı. ''AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım''
İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak iktidara yönelik sert eleştirilerini "AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım" diyerek bombayı patlattı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Karar Sizin” başlıklı bir yazı kaleme aldı.Dilipak bugünkü yazısında, bazı AKP''lilerin "gazabına uğradığını” öne sürdü.

Dilipak, “Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki ''FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı''na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki ''FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu''na geldi herhalde” diye belirtti.

Dilipak''ın yazısında AKP''yi karıştıracak bölüm şöyle:

"Sizi kim yönetsin? Ben sizi kimin yöneteceğini biliyorum: Olduğunuz gibi idare olunacaksınız.

Sana, bana, ötekilere gönderilen ''vahiy''de mealen böyle yazıyor.

Aslında Üstün Dökmen’in açıklamaları bu açıdan çok önemli. ''Ölümlerden ölüm beğenmek'' istemiyorsanız, bu kirli kumpastan yakamızı kurtarmamız gerekiyor. Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki ''FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı''na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki ''FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu''na geldi herhalde".

 

İlgili Haberler