İlhan Palut, Göztepe'nin oyunundan memnun

İlhan Palut, Göztepe'nin oyunundan memnun
Süper Lig’in iddialı ekipleri arasında yer alan Göztepe’nin teknik direktörü İlhan Palut, “Takımımın durumundan memnunum” dedi.

Süper Lig’in iddialı ekipleri arasında yer alan Göztepe’de Başakşehir maçındaki puan kaybının üzüntüsü yaşanıyor. Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Palut, "Milli maç arasına yenilmemiş birtakım olarak girmek sevindirici. Daha fazla puan toplayabilirdik. Evimizde 2-2 berabere kaldığımız Gaziantep FK maçında galibiyeti son dakikada yediğimiz golle kaçırdık ancak durumumuzdan mutluyum” dedi. 

İlhan Palut, açıklamalarına şöyle devam etti: 

"Bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Hafta sonu Menemenspor'la hazırlık maçı yapacağız. Başakşehir maçına da galibiyet parolasıyla başladık. Başakşehir ilk yarıda bize karşı reaksiyon gösterdi. Maalesef biz buna karşılık veremedik.

İlk 45 dakikada oyun standartlarımızın altındaydı. İkinci devrede de rakibimiz atakları oldu ama biz bu ataklara karşılık vermeyi başardık. Özetle, ikinci yarıdaki oyundan memnunum. Futbolun gerekliliklerini yerine getireceğiz. Heyecan veren futbol oynamak istiyoruz ancak Başakşehir karşısında heyecanımız eksikti"