İnce'den Bozdağ'a "Haddini bil"

İnce'den Bozdağ'a "Haddini bil"
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce miting programları kapsamında Kırıkkale'de vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarına devam eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale'de vatandaşlarla bir araya geldi.

FETÖ ele başı Fethullah Gülen'in ABD'den iade edilmesiyle ilgili kendisine gelip Adalet Bakanlığı'ndaki belgeleri incelemesini söyleyen Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a tepki gösterdi. "Bozdağ açıklama yaptı, gelsin bakanlıkta Muharrem İnce incelesin. Ben Bozdağ'ın memuru değilim, haddini bil" diyen İnce, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in belgeleri incelemek için yazı gönderdiğini ancak 6 gündür cevap alamadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkında dava açmasını eleştiren İnce, "Sayın Erdoğan, bana dava açmışsın 100 bin lira. Doymuyorsun paraya, illa para istiyorsun" ifadelerini kullandı.

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sayın Erdoğan, bana dava açmışsın 100 bin lira. Doymuyorsun paraya, illa para istiyorsun. E arkadaşına niye dava açmadın, onu niye tekzip etmedin. Gazete manşetlerinden devam edelim. Demiş ki, okullar için Putin'i aradı, ne için, FETÖ okulları için! Erdoğan: Cemaat ne istedi de geri çevirdik! Sıkı durun, 67 CHP milletvekili bir önerge verdi, 3'ünü görüyorum. 

Değerli Kırıkkaleli kardeşim, Cumhurbaşkanlığı'nın bütçesi 2007'den bu yana tam 25 kat artmış. Ey benim fakir, garip kardeşim, Ak Partili kardeşim; senin gelirin 25 kat arttı mı! Onunki niye artıyor biliyor musun; senin yüzünden. Sen ona sorgusuz sualsiz oy verdikçe onun bütçesi 50 kat artacak. 

Marmaris'e 300 odalı saray yapıyor. Yazık değil mi, günah değil mi, haram değil mi. Her 4 üniversite mezunundan biri işsiz, 15-29 yaş arasında 5 milyon çocuğun kaydı yok. Okulda değil, kursta değil, yurtta değil, işte değil; yazık günah!"

İlgili Haberler