İş yerindeki akvaryum balıklarına yem vermek için Trabzon Emniyeti'nden böyle yardım istedi

İş yerindeki akvaryum balıklarına yem vermek için Trabzon Emniyeti'nden böyle yardım istedi
Trabzon’da bir kişi sokağa çıkma yasağı nedeniyle iş yerinde bulunan akvaryumdaki aç kalan balıklarına yem vermek için sosyal medyadan Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi.

Korona virüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 23 Nisan itibarıyla 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

Yasağının üçüncü gününde Trabzon’da bir vatandaşın sosyal medya üzerinden dile getirdiği talebi Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nce yerine getirildi.

BALIKLARINI BESLEMEK İÇİN EMNİYETTEN YARDIM İSTEDİ

3 gündür evinden çıkmayan Hasan Yazıcı adındaki vatandaş, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün resmi hesabına yazarak iş yerindeki balıklarını yemlemek için izin istedi.

Yazıcı tweetinde; ‘ İşyerimde akvaryumum var içinde balıklar var ve 3 gündür açlar.Evim Çukurçayır da isyerim yenicumada 1 km mesafe bu balıklarımızın ölmelerini helede açlıktan ölmelerini istemiyoruz ve çok üzülüyoruz biz sadece 20 dakikalığına izin istiyoruz’ ifadelerinde bulundu.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Yazıcı’ya twitter üzerinden cevap vererek, “Balıklarınıza yem verip dönebilirsiniz. Alınan tedbirler bizlerin sağlığı için. İyi günler dileriz” yazdı.

YEMİNİ VERDİ VE TEŞEKKÜR ETTİ

Emniyetten izni alan Hasan Yazıcı, iş yerine giderek 3 gündür aç kalan balıklarına yem verdi ve o anları da sosyal medya hesabından paylaştı ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü de Hasan Yazıcı’nın bu ifadelerine karşılık olarak, “Ne mutlu bize sizin gibi engin gönüllü hayvansever bir dost kazandık. Afiyette olun her daim” paylaşımında bulundu.

trabzon-balik-yem.jpgakvaryum2.jpg