Mancini: Buraya dibe vurmak için gelmedim

Mancini: Buraya dibe vurmak için gelmedim
Galatasaray’da beklenen transferlerin bir türlü gerçekleşmemesi, alınan oyuncuların da kontenjana takılması Mancini’yi adeta çıldırttı.

Riera, Amrabat ve Dany’yi kadrosunda düşünmediğini açıkça belirten İtalyan çalıştırıcının Gaziantep’ten dönerken gemileri yaktığı iddia edildi. Uçakta acil bir toplantı yapan teknik heyet ve yönetim, Mancini’nin istifa restiyle bir anda şoke oldu. İtalyan teknik adamın en yakınındaki isimlere “Buraya kariyerimi bitirmeye, dibe vurmaya gelmedim. Yöneticilere ve başkana bu sözlerimi iletin. Üç gün içinde istediklerim yapılmazsa istifa edeceğim” dediği belirtildi. 

Sabri’ye şok

Mancini’nin bu sözleri dönüş yolunda olan Galatasaray kafilesinde adeta bomba etkisi yarattı. Bruma’yı Gaziantep’e kiralamayı düşünen sarı kırmızılılar, Riera, Dany ve Amrabat için de acil planlar yapıyor. Daha önce Riera ile her konuda anlaşışmış Amrabat’ın da gönderilmesi gündeme gelmişti. Yeni transferler Hajrovic ve Telles, lisansları çıkarılamadığı için Gaziantep’e götürülmemişti. Bu arada Mancini, takım içindeki kaptanlık hiyerarşisine de el koydu ve 3 sezondur 1. kaptan olan Sabri’nin pazubandı Selçuk’a verdi.