Muhteşem kongre şampiyon Trabzon

Muhteşem kongre şampiyon Trabzon
Camianın sevilen isimlerinden Celil Hekimoğlu’nu 13 oyla geçerek bordo-mavililerin 16. Başkanı olan Muharrem Usta, iddialı konuştu

Kongrede Trabzon’dan Türkiye’ye inanılmaz bir görüntü verdiklerini kaydeden Usta, “50. Yılda mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Trabzonspor’un 7 bin 400 kişinin katıldığı 70. Genel Kurulu’nda geçerli olan 7 bin 151 oyun 3 bin 62’sini alarak Celil Hekimoğlu’nun (3069 oy) önünde 13 oy farkla Trabzonspor’un yeni başkanı seçilen Muharrem Usta, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Son 5 sandığın ikinci kez sayılmasının ardından zaferi ilan edilen Usta; “Benim yakın arkadaşlarımdan biri Celil bey. Bir diğer arkadaşım da İbrahim Hacıosmanoğlu. Her ikisine de tebriklerimi sunuyorum. Biz hepimiz Trabzonspor için varız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz” dedi. Trabzon’dan Türkiye’ye bu kongrede muhteşem bir görüntü verdiklerini kaydeden Usta, şunları söyledi:

Lucescu ilk aday

“Yüzde 75’lik bir katılımla yaklaşık 7 bin 400 kişinin katıldığı gerçekten müthiş bir kongre oldu. Çok küçük farkla da olsa Celil bey ve ben geçen seçimde birlikte kaybetmiştik, İbrahim bey başkan seçilmişti. Biz sonuna kadar İbrahim beyin arkasında durduk. Şimdi ise yine çok küçük farkla kazandık ama biz bir bütünüz. Trabzonspor için hep birlikte var olacağız. Kongreye ülkenin dört bir tarafından Trabzonspor için gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Avrupa’dan gelen tüm Trabzonspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Kolkola 50. yılda şampiyonluğa büyük yolculuğumuzu başlattığımızı ilan ediyoruz. Teknik direktör konusunda ilk adayımız Mircea Lucescu’dur. Kendisini takımın başına getirmek için her şeyi yapacağız.”

Başkanın vaatleri

Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta’nın vaatleri şöyle: 2017’de, yani kulübün 50. yılında şampiyonluk için camianın tüm dinamikleri seferber edilecek, enerji sportif alanda yoğunlaşacak. İstanbul Kartal’daki kulüp alanı kulübe sürekli gelir sağlayacak şekle getirilecek. HES başta olmak üzere Trabzonspor’un projeleri geliştirilecek ve yenileri eklenecek. Akyazı Stadı’nın isim hakkı üzerinden ciddi bir gelir sağlanacak. Trabzonspor’un gerek bölge gerekse diğer kulüp takımlarıyla olan ilişkileri  geliştirilecek. Amatör branşlara, özellikle de basketbola özel destek sağlanacak, geçen sezon kaçan kupanın kaldırılması için çalışılacak. Marka değeri yükseltilecek ve bu sayede kulübe yeni ve güçlü sponsorlar çekilecek.

 

ASİL ÜYELER

Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

YEDEK ÜYELER

Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir