İsmail Er'den Fatih Altaylı ve Ertuğrul Özkök'le ilgili olay iddialar

İsmail Er'den Fatih Altaylı ve Ertuğrul Özkök'le ilgili olay iddialar
Hürriyet'in deneyimli Beşiktaş muhabiri İsmail Er, son dönemde sık sık Hürriyet'i hedef alan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'yla ve Ertuğrul Özkök'le ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, köşe yazısında yine Hürriyet'i hedef almıştı.

"Bir zamanların amiral gemisi olan Hürriyet şimdinin saltanat kayığı oluyor" diyen Altaylı, geçtiğimiz günlerde de yine köşe yazısında "Basın parayı Hürriyet'e, sizin şirketinizi de parlatsın" ifadelerini kullanarak eski çalıştığı kuruma tepki göstermişti.

Fatih Altaylı'ya bu kez Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er'den çok sert bir tepki geldi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Er, Altaylı'nın Hürriyet'te çalıştığı dönemde yakınlarını işe soktuğunu savundu. Daha sonra ise kastettiği kişinin Ertuğrul Özkök olduğunu belirtti.

"HEM KAÇAKÇILIKLA SUÇLUYORSUN HEM GAZETESİNDE ÇALIŞIYORSUN"

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" ifadelerini kullanan İsmail Er, şu paylaşımda bulundu:

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Atama ile geçmiş dönemde PR, Ajans ahbap çavuş ilişkileri ile @Hurriyet'te köşeleri kapıp eş, damat, çocuklarını önemli göreve getirip, ajanslar kurarak batırdıktan sonra kaçanlar şimdi utanmadan ekmek yedikleri  @Hurriyet saldırıyorlar. Hasst"

X, GYY E.Ö dönemini kastettim. O aynı kaptan su içiyorlar sesleri çıkmıyor GYY'nin Damadı, çocukları kurumların başındaydı. Gazetecilik şantaj işi değil. Turgay Ciner'e kaçakçı diyeceksin sonra kurumunda sorumluluk alacaksın. Buna ne derler biliyormusun.

ismail-er-fatih-altayli.png

a-003.png

ALTAYLI: "MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Fatih Altaylı, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan İsmail Er'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Er'in iddialarını yalanlayan Altaylı, konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi.

Altaylı, şu paylaşımlarda bulundu:

Medyaradar adlı bir garip site hürriyet in Beşiktaş muhabiri İsmail er in bir paylaşımının hedefi beni yapmış. Eşim damadım hürriyet te nemalanmış. Eşim hürriyet te asla çalışmadı. Gazetenin kapısından üç kere girmiştir. Ben hürriyet e çalışırken kızım 3 yaşındaydı hangi damat.

İsmail Er eşimin ve olmayan damadımın hürriyet le ne işi olduğunu mahkemede anlatırsın. Bu işler. Yalan haberlerine benzemez.

ekran-alintisi-109.png

"HEM KAÇAKÇILIKLA SUÇLUYORSUN HEM GAZETESİNDE ÇALIŞIYORSUN"

Fatih Altaylı'nın bu çıkışının ardından Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Er'den yeni iddialar geldi.

"Yalanı sizden öğrendik" diyen Er, Altaylı'nın Turgay Ciner ve Aydın Doğan aleyhinde yazdığı yazıları gündeme getirdi.

İsmail Er, şu paylaşımlarda bulundu:

Fatih Altaylı, Hürriyet'te iken Turgay Ciner'i yerin dibine sokmuştu. Tehtid mi, yoksa nedir Gazetesine GYY olmak için mi.

Dönemin Genel Yayın Yönetmenleri hep aynı saldırganlık ve şantaj üzerinden prim yaptılar. Zafer Mutlu, Banka, Üniversite sahibi oldu. Tuncay Özkan TV sahibi olup 35 milyon dolara fetöcülere sattı. Medyayı kendi çıkarlarına kullandılar. Şimdi etrafa sal sümük saldırıyorlar.

Altaylı ironi yapmış galiba. Kimin damadı ve kızını kast ettiğimi çok iyi biliyor olmalı. En tepedeki olduğunu bilmeyecek ne var. Hürriyet’te iken Turgay Ciner, Habertürk’e geçince de Aydın Doğan’a yazdıklarınız ortada. Bu arada yalanı da; sizlerden öğrendik.

b-003.png

df81fcba-9d8f-4a89-8916-7d87e9d043a1.jpgfb962043-51d9-495a-bd12-277a78b352ec.jpg

ALTAYLI: "TARİF ETTİĞİ KİŞİ ERTUĞRUL ÖZKÖK"

Fatih Altaylı, bir Twitter kullanıcısının "Tariften Ertuğrul Özkök'ü kastetti herhalde sizi değil" şeklindeki tweetine, "Tariften öyle anlaşılıyor aslında" ifadesiyle yanıt verdi.

f0b40f5f-d541-4f4f-b245-ce3988ca7899.jpg

İlgili Haberler