Konya Atatürk'te Ryan Babel farkı!

Konya Atatürk'te Ryan Babel farkı!
Konya Atatürk'te Ryan Babel farkı!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Torku Konyaspor Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta açılış maçında Torku Konyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadelede ilk yarıyı ev sahibi ekip Ali Çamdalı'nın maçın hemen başında attığı golle 1 - 0 önde tamamladı.

Süper Lig'in ilk haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek büyük bir zafer yaşayan, ancak 2. haftada Sivasspor'a deplasamanda 2-0 yenilen Torku Konyaspor, 3. haftanın açılış maçında Kasımpaşa karşısında ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi. Taraftarı önünde galibiyet hedefleyen yeşil - beyazlılar'da cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Kasımpaşa ise ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'a 2 - 0 kaybetti. İstanbul'da ağırladığı Kayserispor'u 3-1 yenerek ikinci haftayı kapatan Shota Arvaledze'nin ekibi Torku Konyaspor karşısına eksiksiz çıktı. Baskın oynadığı ilk yarıda önemli pozisyonlar bulsada aradığı golü bir türlü bulamadı.

 
İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Kasımpaşa oldu. Arka arkaya bulduğu pozisyonlarda kaleyi yoklayan lacivert-beyazlılar aradığı golü 78. dakikada Malki ile buldu.
 
Bu dakikadan sonra daha baskılı oynayan Kasımpaşa, ikinci golü ise 90. dakikada Babel ile buldu.  Torku Konyaspor kalecisi Itandje'nin müthiş bir performans sergilediği maçta puan alamaması moralleri bozdu.