İstanbul finali için skandal karar! İngilizler kötü haberi duyurdu

İstanbul finali için skandal karar! İngilizler kötü haberi duyurdu
İngiliz basını, 29 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması gereken Manchester City-Chelsea maçının Wembley Stadı’na alındığını duyurdu. TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da konuyla ilgili "İstanbul'dan şu anda bir alınma gibi bir durum yok. Görüşmeler başlayacak" diyerek finalin yer değiştirebileceğinin sinyalini verdi.

TV100''de yer alan habere göre, İstanbul''da yapılacak olan Şampiyonlar Ligi final maçı ile ilgili dış basından ortaya çıkan haberlerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı son durumu açıkladı.

"GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK"

İngiltere''nin köklü gazetesi The Times''ın İstanbul''daki Şampiyonlar Ligi finaline Wembley''in ev sahipliği yapacağını duyurmasının ardından konuşan Yardımcı da konuyla ilgili "İstanbul''dan şu anda bir alınma gibi bir durum yok. Görüşmeler başlayacak" diyerek finalin yer değiştirebileceğinin sinyalini verdi.

2023 İSTANBUL''A VERİLECEK

Habere göre, UEFA 2021 finalinin İstanbul''dan alınarak Wembley''e verilmesi halinde, 2022 Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak St. Petersburg''un hakkını ötelemeyecek. Bunun yerine İstanbul''a, 2023 Şampiyonlar Ligi finali verilecek.