Marmaray'da tekme tokat kavga. Dakikalarca dayak yedi

Marmaray'da tekme tokat kavga. Dakikalarca dayak yedi
İstanbul Marmaray'da 4 kişi tartıştıkları genci darbedip, durağa yanaşan trenden indirdi. O anların bir kısmı bir vatandaşın cep telefonunun kamerasına saniye saniye yansıdı. Kavgayı gören ve korkudan müdahale edemeyen vatandaşlar "Her vagonda güvenlikçi olsa ne kavga çıkar ne de hırsızlık yaşanır" diyerek yetkilileri önlem almaya davet etti.

Dakikalarca dayak yedi. Vatandaşlar isyan etti

DHA''nın haberine göre, olay, çarşamba akşam saatlerinde Marmaray''da gerçekleşti. Küçükçekmece yönüne giden trende bir gençle dört kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

4 şüpheli, genci dakikalarca döverek tişörtünün yırtılmasına neden oldu. Hareket halindeki trende yaşanan kavga dakikalarca sürdü. Trenin sıradaki istasyonda durması üzerine dayak yiyen genci 4 kişi zorla aşağıya indirdi.

Bu anların bir kısmı, vatandaşın cep telefonunun kamerasına saniye saniye yansıdı. Birbirlerine acımasızca vuran gençlerin kavgası diğer yolcuların da korkuya kapılmasına neden oldu. Kavgaya korkudan müdahale edemeyen vatandaşlar "Bir şey desek kavga edenlerin hepsi bize yönelir diye sesimizi çıkarmadık. Ayıranların başına gelenleri haberlerde izliyoruz" dediler.

Bir başka vatandaş ise "Her vagona bir güvenlikçi koymak çok zor olmamalı. Güvenlikçiler görev yapsa hem kavgaların önü kesilir hem de hırsızlık gibi diğer suçlar da azalır. Böylece daha güvenli bir şekilde yolculuk ederiz" diyerek yetkilileri önlem almaya davet etti.

İlgili Haberler