Trabzonspor’da gözler Napoli’ye çevrildi

Trabzonspor’da gözler Napoli’ye çevrildi
İstanbul Başakşehir’i sahasında 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da gözler, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İtalya’nın Napoli ile yapılacak karşılaşmaya çevrildi.

 Geçen sezon gruptan çıkma başarısı gösteren ancak eşleştiği bir başka İtalyan temsilcisi Juventus karşısında elenerek kupaya veda eden bordo-mavililer, Napoli karşısında turu geçmeye çalışacak. Teknik direktör Ersun Yanal “Napoli, hem Türkiye’nin hem de kendi prestijimizin, misyonumuzun bir maçı. Bu karşılaşmada daha farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Kim oynarsa oynasın hiç sorun değil. ’Şu sakat, bu sakat, bu oynamayacak’diye düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Kazanmayı arzuluyoruz
Güzel ve çekişmeli geçmeyi düşündüğü gecede kazanmayı arzu ettiğini belirten Yanal, “Güzel çekişmeli bir maç oynayalım ve biz kazanalım” dedi. Yeni transferlerden Hakan, Erkan ve sakatlığı geçen Özer olmak üzere 3 oyuncuyu UEFA listesine dahil ettiklerini ifade eden teknik adam “Sakatlarımızın dışında Constant ve Mehmet Ekici cezalı olduğu için maalesef oynayamayacak. Ancak ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum”  diye konuştu.