İstanbullu Gelin son bölüm ve 66. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin son bölüm ve 66. bölüm fragmanı
İstanbullu Gelin bu akşam 65. son bölümüyle ekranlara geldi.. Son bölümde; Adem felç kalıyor. Esma Sultan ise alzheimer hastalığına yakalanıyor. Peki İstanbullu Gelin 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı

İstanbullu Gelin 65. son bölümü dün akşam izleyicisi ile buluştu. Hemen ardından da İstanbullu Gelin 66. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? soruları geliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacak ama önce son bölümden ayrıntıları inceleyelim. İstanbullu Gelin'in son bölümünde; Fikret ve Adem bıçaklanıyor. Durumu ağır olan üvey kardeşler bir hastaneye bırakılıyor ve burada acil ameliyata alınıyor. Haberi alan Boran ailesi hastaneye koşuyor. Esma Sultan ise oğlunun durumunun ağır olduğunu öğrenince adeta yıkılıyor. Yeni bölüm fragmanında Adem'in kalbinin durduğu görülüyor. Dilara ise Adem'in bebeğini görmeden ölmesini istemiyor ve gözyaşlarına hakim olamıyor. Adem hayata yeniden döndürülüyor fakat ayaklarını hissedemediğini ve felç geçirdiğini öğreniyor. Öte yandan Esma Sultan alzheimer başlangıcı olduğunu öğreniyor.

İSTANBULLU GELİN 66. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni 66. bölüm fragmanı ön izlemesi yayınlanması bekleniyor. Kanal tarafından yayınlandığında sitemizde de bulabileceksiniz.
screenshot_8-008.png

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM NE OLDU

Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor! Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

İSTANBULLU GELİN'DE ADEM ÖLDÜ MÜ?

Fikret ile bir meyhanede otururken bıçaklanan Adem'in yeni bölüm fragmanında kalbinin durduğu görülüyor. İkinci fragmanında ise Adem'in aile üyeleriyle bir araya geldiği rüya şeklinde ekrana yansıtılıyor. Diziseverlerin akıllarına ise Adem öldü mü? soruları geliyor. Ekrana gelen yeni bölümde Adem hayata döndürülüyor. ama felç olması aile üyelerini adeta yıktı. Ameliyattan çıkan Adem kendine geldiğinde ayaklarını hissetmediğini fark ediyor. Yaşananların kendi yüzünden olduğunu bilen Fikret ise dünyası başına yıkılıyor.

ESMA SULTAN ALZHEİMER TEŞHİSİ KONULUYOR

Öte yandan hastaneye giden Esma Hanım'a doktoru alzheimer başlangıcı olduğu haberini alıyor. Esma Sultan adlığı bu haberle bir kez daha yıkılıyor. Doktoru Esma’ya ‘Bundan sonra hayatında değişiklikler olacak. Hazırlıklı olmalısın. Neyse ki erken teşhis koyduk. Sende alzheimer başlangıcı var’ dedi.