Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

İstihareye yatan Kassandra kafe ve restoranların kaderini açıkladı

İstihareye yatan Kassandra kafe ve restoranların kaderini açıkladı

Yarın sabah saat 07.54''te Ay''ın boşlukta olacağını, saat 15.23''te ise Ay''ın Aslan Burcu''na geçeceğini belirten Kassandra, korona virüs salgınında Türkiye üzerinde kara bulutların yavaş yavaş dağılmaya başlayacağını ama bıçak gibi kesilmesinin söz konusu olmayacağını belirtti. 

Bir çok esnafın sosyal medya üzerinden kendisiyle irtibata geçtiğini söyleyen Kassandra "Onlar için namazımı kılıp dualarımı edip istihareye yattım. Kafe ve restoranlar açılacak ama kısıtlamalar tam olarak kalkmayacak. Maske ve sosyal mesafe kuralları uygulanacak. Masalarda eskisi gibi tıka basa oturma devri kapandı. Küremde insanları aralıklarla otururken gördüm" diye konuştu. 

Kassandra "Bir çok tanıdığım kısıtlamaların kalkmasıyla ilgili sorular yöneltiyor. Bu kararı ben değil il valileri ve bilim kurulu üyeleri verecek. Sizi kırmamak için İstanbulla ilgili küremde gördüklerimi özetleyeyim. İstanbul''da kürem bana geceleyin dolaşan insanları gösterdi. Akşam saat 21.00''de başlayan sokağa çıkma yasağının gevşetilmesiyle başlayacağını düşünüyorum. Onu hafta sonu yasakları takip edecek" diye konuştu.

Kassandra  "Susuzluk yaşayan illerimizin imdadına Mart ve Nisan ayında yaşanacak yağışlar yetişecek. Barajlar su tutmaya devam edecek" dedi. 

Susuzluğun bir çok salgın hastalığı da tetikleyeceğini söyleyen ünlülerin astroloğu Kassandra "Ama Türkiye için böyle bir durum söz konusu olmayacak. Yağışlar bereketi de beraberinde getirip çiftçinin yüzünü güldürecek" diye konuştu.

Kassandra "Kürem Türkiye''de deprem olmaya devam edeceğini gösteriyor. Ülkemizin dışında da bir çok yıkıcı depremler yaşanacak. Bunu toprak kaymaları, çığ ve kaya düşmeleri de takip edecek.  Doğa gücünü yakından hissettirecek" dedi.

Ülkeler arasında krizlerin 2021 yılında da devam edeceğini belirten Kassandra, "Bir çok ülke arasında gerginlikler üst düzeye çıkacak. Yunanistan ile Türkiye arasındaki ağız dalaşı da devam edecek. Özellikle doğal kaynaklardan dolayı bazı ülkeler yine birbirlerine kuvvet gösterisi düzenleyebilir" diye konuştu.

Bir sanatçımızın da hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra "Bu ünlü sanatçımızın ölüm haberi medyada genişçe yer bulacak. İnsanlar o sanatçımız için büyük üzüntü yaşayacak. Bir politikacımız da hayatını kaybedecek" diye konuştu.

Orman yangınlarının başlayacağını belirten Kassandra "Özellikle yaz aylarının başlangıcında orman yangınları yine kabusumuz olacak. Yangınlar bir çok ilde etkisini sürdürecek" diye konuştu. 

Yazarın Diğer Yazıları