İtalyanlar İnter-Roma maçını bırakıp Mehmet Günsür’ü izledi!

İtalyanlar İnter-Roma maçını bırakıp Mehmet Günsür’ü izledi!
Mehmet Günsür’ün kızıyla birlikte oynadıkları “Lea-Yeni Bir Gün” adlı diziyi İtalya’da 5 milyon kişi izledi. Aynı gün yayınlanan İnter-Roma maçını geride bırakan dizi, İtalya’da reytinglerde zirveye yerleşti.

İtalya’nın en büyük TV kanallarından RAİ-1’da yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mehmet Günsür’ün “Arturo Minerva”, kızı Cloe Günsür’ün de Martina rolüyle yer aldığı “Lea - Yeni Bir Gün” dizisi ilk bölümüyle zirveye yerleşti. 

Aynı gün yayınlanan Inter - Roma maçını geride bırakan dizi izleyicilerin yüzde 22.4’üne ulaştı. Yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği dizi İtalya reyting listelerinde ilk sıraya yerleşti.

Gezgin bir müzisyen, tutkulu bir aşık, iyi bir baba: Arturo Minerva

Kariyerini hem Türkiye’de hem İtalya’da sürdüren başarılı oyuncu Mehmet Günsür’ün hayat verdiği Arturo Minerva, sanatçılara eşlik ederek dünyayı dolaşan Türk kökenli bir müzisyendir. Bir ilişkisinden istemeyerek kız çocuğu sahibi olur ve annesi çocuğu terk eder. Arturo bunun üzerine Martine ismini koyduğu çocuğu ile birlikte İtalya’ya yerleşmeye ve çocuğuna tek başına bakmaya karar verir. Ancak burada Arturo ve baş karakter Lea arasında büyük bir aşk doğacak, Arturo sorumlulukları ve duyguları arasında ikilemde kalacaktır.

Baba-kız aynı dizide

Sekiz bölüm olarak tasarlanan ve ilk bölümü 8 Şubat’ta izleyici ile buluşan Lea, Yeni Bir Gün’de Mehmet Günsür’e kızı Cloe Günsür de “Martina” rolüyle eşlik ediyor. Mehmet Günsür’ün en küçük çocuğu olan Cloe, bu rolle birlikte babasının izinden giderek oyunculuğa ilk adımını atmış oldu.