İtalya'da Verratti depremi! Türkiye maçında...

İtalya'da Verratti depremi! Türkiye maçında...
EURO 2020'nin açılış maçında Milli Takımımız ile karşı karşıya gelecek İtalya'da Marco Verratti'nin durumu can sıkıyor. Veratti’nin Türkiye maçında forma giymesinin beklenmediği belirtildi.

Fanatik’te yer alan habere göre, İtalya Milli Takımı, Marco Veratti’den gelecek habere kilitlendi. Ancak yıldız oyuncunun, Türkiye maçında forma giymesi beklenmiyor.

İSVİÇRE MAÇI DAHA YÜKSEK İHTİMAL

İtalya''nın Çekya''yı 4-0 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Roberto Mancini, "Verratti''yi Türkiye maçında kullanmayı umuyoruz. Ben her zaman pozitif düşünürüm" dese de İsviçre maçına yetişmesinin daha yüksek ihtimal olduğunu ifade etti.

40 MAÇTA 3 GOL

Son haberler ise PSG''nin İtalyan yıldızı Marco Verratti''nin Milli Takımımıza karşı forma giyemeyeceği yönünde. Grupta İsviçre maçına yetişmesi beklenen 28 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar İtalya Milli Takımı forması altında 40 maça çıkarken 3 de gol atmayı başardı.

Turnuvada A Grubu''nda mücadele edecek İtalya,11 Haziran Cuma günü TSİ 22.00''de Roma Olimpiyat Stadı''nda Türkiye ile turnuvanın açılış karşılaşmasına çıkacak.