Akşener: Onlar Türkiye'ye her gün yeni bir masal anlatırken hayat şartları milletimizi eziyor

Akşener: Onlar Türkiye'ye her gün yeni bir masal anlatırken hayat şartları milletimizi eziyor
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Başımıza bela ettikleri ucube sisteme geçtiğimiz son üç yılda hızla fakirleşen milletimizin gözü kulağı bizim üzerimizde" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Onlar Türkiye'ye her gün yeni bir masal anlatırken hayat şartları milletimizi ezmeye deva

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin grup toplantısında AKP iktidarının Türkiye''ye hamasetten başka verecek bir şeyi kalmadığını belirterek, kötüleşen ekonomik koşullar altında vatandaşların ezilmeye devam ettiğini söyledi.

"İktidarlar boş lafla hamasetle değil icraatla büyür." diyen Akşener, "Hamaseti icraatın önüne koyan siyasi partiler sandıkta kaybetmeye mahkumdur. İcraat yapamayan sayın Erdoğan''ın ve Ak Parti iktidarının Türkiye''ye hamasetten başka verecek bir şeyi kalmadı. Onlar saraylarında sefa sürüp Türkiye''ye her gün yeni bir masal anlatırken milletimiz hayat şartları altında ezilmeye devam etmektedir.İste o yüzden başımıza bela ettikleri ucube sisteme geçtiğimiz son üç yılda hızla fakirleşen milletimizin gözü kulağı bizim üzerimizde." ifadelerini kullandı.