İYİ Parti Giresun Merkez ilçe teşkilatı dur durak bilmiyor

İYİ Parti Giresun Merkez ilçe teşkilatı dur durak bilmiyor
İYİ Parti Giresun Merkez ilçe teşkilatı, partiye üye kayıtları ve esnaf ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Ferhat GÜNAYDIN - GİRESUN/YENİÇAĞ

Giresun merkezde esnaf ziyaretleri yaparak partiye üye kayıtlarında bulunan ve yeni üyelere rozet takan İYİ  PARTİ Giresun Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, dünn öğleden önce de Merkeze bağlı Duroğlu Beldesi''nde, İyi Parti Belde başkanı Mustafa Aksu, eşi ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.

Bu faaliyete  İyi Parti Giresun Belediyesi Meclis üyesi Arife Usta Yanıkömer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nuriye Selçuk ve Halit Atmaca katıldılar. Kahvaltıdan sonra partiye yeni kayıt olmak isteyen vatandaşların üye kayıtları yapılarak, yeni üyelere parti rozetleri takıldı.

Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Cantürk söz alarak; partiye katılan üyelere teşekkür etti. "İyi Parti ailesi olarak gün geçtikçe kar yumağı gibi büyüyoruz." dedi. 

Duroğlu Beldesi''nde halkın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanan İYİ PARTİ Giresun Merkez İlçe Teşkilatı bu ilgiden çok memnun olduklarınıda ifade ettiler.

Daha sonra Duroğlu Beldesi Mahhalle ve Çevre Köy Muhtarları Derneğini ziyarette bulundular.

Ziyarette Duroğlu Konacık Mah. Muhtarı Ercan Çengel, Homurlu Mah. Muhtarı Ümit Sarıyıldız, Demirci Mah. Muhtarı Hasan Kabadayı, Merkeze bağlı Pınarçukuru Köyü Muh. Tarık Ayhan Akdemir hazır bulundular. Ziyaret heyeti Muhtarların  "19 Ekim Muhtarlar Günü"nü kutladılar. Ayrıca muhtarların  karşılaştıkları  sorunları ile ilgili bilgiler aldılar.

Öğleden sonra ise;  Giresun Muhtarlar Derneği  Başkanı Tülin Şenel Hanım''ı makamlarında ziyaret ederek "Muhtarlar Günü"nü kutladılar. Muhtarlar Derneği Başkanı Tülin Şenel Hanım, İYi Parti Giresun Merkez İlçe Teşkilatının derneklerini ziyaret etmelerinden ve Muhtarlar Günlerini kutlamalarından çok memnun olduklarını dile getirdi.
Daha sonra Dereli İlçe Başkanı İsmail Bektaşoğlu''nun yeni açmış olduğu işyerine geçerek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Çaylar içilirken gündeme dair sohbetler edildi.