Akşener AKP’li olmadığı için işe giremediğini söyleyen Ispartalı gençle dertleşti

Akşener AKP’li olmadığı için işe giremediğini söyleyen Ispartalı gençle dertleşti
Isparta’yı ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener’e dert yanan Veterinerlik mezunu genç bir çiftçi “Ak Partiliysen işe girebiliyorsun burada. Görüşümüz farklı olduğu için işe de giremedik. Ne olacak böyle gençlerin hali…” dedi.

Türkiye gezileri kapsamında Isparta’yı ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, genç bir çiftçi ile dertleşti.

Veterinerlik mezunu olduğunu ve hayvancılık yaptığını söyleyen genç maliyetlerin yüksekliğinden ve geçinemediğinden dert yandı. 

"NE OLACAK BU GENÇLERİN HALİ"

O an iktidarda kim varsa onu desteklediğin zaman sen iş sahibi olunabildiğini, görüşü farklı olduğu için işe de giremediğini anlatan genç şunları söyledi: "Ak Partiliysen işe girebiliyorsun burada. Bundan önceki de aynıydı. O an iktidarda kim varsa onu desteklediğin zaman sen iş sahibi olabiliyorsun. Görüşümüz farklı olduğu için işe de giremedik. Ne olacak böyle gençlerin hali…" diye konuştu.

"BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akşener mesajında; "Ispartalı genç kardeşim, Eğitimini aldığı veterinerlik mesleğini yapamıyor. Kendi hayvanlarına bakmak istediğinde de maliyetlerin altında eziliyor. Gençlerimizin geleceğini emeklerine değil, siyasi görüşlerine indirgeyen bu düzeni değiştireceğiz..." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler