İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kalbinden vuran o söz! Muhsin Yazıcıoğlu hakkında yazılanları görünce duygulandı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kalbinden vuran o söz! Muhsin Yazıcıoğlu hakkında yazılanları görünce duygulandı
İYİ Parti lideri Meral Akşener'e "Son Alperen Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sır Görüşmeleri" kitabı hediye edildi.

"GENÇLERİMİZ AÇISINDAN BİR FENER GÖREVİ YERİNE GETİRECEK"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sözcü Gazetesi Muhabiri Veli Toprak ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ''ın birlikte kaleme aldığı ‘Son Alperen'' kitabı için “Bu tip çalışmaların, bizden sonraki siyasiler açısından, gençlerimiz açısından bir fener görevi yerine getireceğini inanıyorum” dedi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Toprak ve Özdağ, Akşener''i makamında ziyaret ederek “Son Alperen Muhsin Yazıcıoğlu''nun Sır Görüşmeleri” kitabını takdim ettiler. Akşener, ilk fırsatta kitabı okuyacağını belirterek, şunları söyledi:

"SON ALPEREN SÖZÜ BENİ KALBİMDEN VURDU"

“Bu kitaba emeği geçen Veli Toprak kardeşime ve Selçuk Özdağ genel başkan yardımcıma, kardeşime teşekkür ediyorum. İsmi de çok güzel Son Alperen Muhsin Yazıcıoğlu''nun Sır Görüşmeleri. Ancak Son Alperen sözü beni kalbimden vurdu. Emeklerinize teşekkür ediyorum. Bu tip çalışmaların, bizden sonraki siyasiler açısından, gençlerimiz açısından bir fener görevi yerine getireceğini inanıyorum. Kitabınız yeni çıktı, bana getirdiniz. Okuyacağım. Çok teşekkür ediyorum emekleriniz için.” “Son Alperen-Muhsin Yazıcıoğlu''nun Sır Görüşmeleri” kitabında, Yazıcıoğlu ile hayatı kesişen 44 isim özel görüşmeleri ve perde arkasında yaşanmış tarihi anekdotları anlatıyor.

İlgili Haberler