İYİ Parti'den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

İYİ Parti'den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, Covid-19 salgını kapsamında sosyal ve ekonomik olarak zor durumda kalan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. 39 İlçe Başkanlığının kendi ilçelerinde yaptığı çalışmalar haricinde, İstanbul İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda ve erzak kolileri hazırlandı.

İl Başkanlığının koordinasyonuyla hazırlanan gıda kolileri, İstanbul’daki bütün ilçe başkanlarının, kendi ilçelerinde belirledikleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilçe başkanlıklarına teslim edildi. İstanbul’un 3 bölgesinde belirlenen merkezlerde, tamamen hijyen şartlarına ve sosyal mesafeye uygun koşullarda bir araya gelen ilçe başkanlıkları, İl Başkanlığının hazırladığı gıda kolilerini teslim alarak, önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıma başladılar.

iyi1-005.jpg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, “Covid-19 maalesef bütün dünyayla birlikte ülkemizi de etkiledi. Bu süreçte en başta sosyal ve ekonomik hayatta büyük aksaklıklar başladı. İnsanlara evde kalma çağrısı yapılıyor fakat çalışmak zorunda olan milyonlarca insan var. Devletin aldığı tedbirler ve önlemler daha da artırılmalı, biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

iyi2-007.jpg

Partililerin yardımlarıyla İl Başkanlığının hazırladığı gıda kolilerinin bugün dağıtıldığı ifade eden Kavuncu, “Bu süreçte maddi manevi ne gerekiyorsa yağacağız. Milletimizin sağlığı ve geleceği için birlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. İlçe Başkanlıklarındaki arkadaşlarımız da büyük bir çalışkanlık ve fedakârlıkla kolilerin dağıtımını sürdürüyorlar. Daha önce de yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımız için ilçelerde birimler oluşturup ihtiyaçlarını gidermek ve alışverişlerini yapmak için gönüllü olmuştuk. Şimdi de gıda kolileriyle vatandaşlarımıza destek olmak için çalışıyoruz. Tabii bunları yaparken sosyal mesafeye ve Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyelerine de mümkün olduğunca uyuyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz fakat bu günler elbette bitecek. Biz de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.