İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan Bakanlığın tekne partisine tepki

İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan Bakanlığın tekne partisine tepki
İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 19 Mayıs’ta Bakanlığın teknede düzenlediği etkinliğe tepki gösterdi.

Bu hürmetsizliği izah edemiyorsanız bari özür dileyin

19 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul’da bir teknede düzenlediği etkinlik tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sazlı, sözlü eğlence programına dönüşen ve korona virüs önlemlerinin hiçe sayıldığı programa bir tepki de İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan geldi.

Ağıralioğlu, "Yapılan nezaketsizlik nezaketsizlik de bir de devleti bu yapılanlar karşısında özür dilerken görsünler. Evinde kurallara riayet etmeye gayret eden insanların kalbine bir damlacık, bir nebzecik ferahlık hissi veresiniz." şeklinde konuştu.

Ağıralioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise "Çöpten kâğıt toplayan vatandaşlarımıza ceza yazılan yerde; bu yapılan nezaketsizlik, kurallara uyarak evlerinde duran insanımıza karşı büyük bir ayıptır. Bu hürmetsizliği izah edemiyorsanız bari özür dileyin!" diyerek Bakanlığı özür dilemeye çağırdı.

 

İlgili Haberler