İYİ Partili Yasin Öztürk'ten Atatürk düşmanı Said Dağdaş'a tepki

İYİ Partili Yasin Öztürk'ten Atatürk düşmanı Said Dağdaş'a tepki
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, 10 Kasım'da Atatürk'e hakaret eden Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said Dağdaş'a Meclis'te çok sert tepki gösterdi.

Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said Dağdaş, 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e çok ağır hakaretlerde bulunmuştu.

Orman Bakanlığı'ndan konuyla ilgili herhangi bir yaptırım gelmezken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk TBMM'de yaptığı konuşmada Dağdaş'a ve Orman Bakanlığı'na çok sert tepki gösterdi.

"Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez" diyen Öztürk, "Devletin lokması boğazına dizilir inşallah" ifadelerini kullandı.

Bakanlığı yaptırım uygulamaya davet eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Orman Genel Müdürlüğü'nde çalışan bir şube müdürü, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde sosyal medyada içindeki kinini kusuyor. Mesajında Gazi Paşa'ya 'put' diyen, İslam'la savaşan diktatör diyen bu şube müdürü halen görevde. 

Bir ülkenin onurlu hiçbir evladı yemek yediği kaba pislemez. Bu ülkenin hiçbir vefalı evladı kurucusuna hakaret etmez. Hiçbir müslüman da ebediyete intikal etmiş kişinin arkasından konuşmaz. 

Sen bu ülkenin ekmeğini ye, Atatürk'ün kurduğu okullarda oku, milletin vergisiyle maaş al ve sonra da ülkenin kurucusuna hakaret et, nankörlük et. Devletin lokması boğazına dizilir inşallah."

'BU CESARETİ KİMDEN ALIYOR?'

"Bu şube müdürü bu desteği, bu cesareti kimden almaktadır? Bu sütü bozuk kişinin karakteri onu o makama getirenler tarafından bilinmektedir. Yapılması gereken hemen görevden alınmalı ve hakkında soruşturma başlatılmalıdır. 

Eğer bu adamın arkasında durursanız, işlem yapmazsanız siz de aynı zihniyetin ürünüsünüz demektir."

İlgili Haberler