İYİ Partililer, kooperatiflerin sorunlarını dinledi

İYİ Partililer, kooperatiflerin sorunlarını dinledi
İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri, kooperatif başkanlarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

İYİ Partililer, kooperatiflerin sorunlarını dinledi

İZMİR - URLA / FERHAT İNANÇ / YENİÇAĞ 

İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, içinde bulunduğumuz zor günlerde Urla esnafının temel sorunlarını bir de ilgili Oda ve Kooperatif Yöneticileri ile münazara etmek amacıyla, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bşk.Sn.Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak ve Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Günay Öz ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Bıyık, "Urla ilçemizde ekonominin temel direği olan Urla esnafının içinde bulunduğumuz salgın döneminde büyük sıkıntılarla baş başa bırakıldığı hepimizin malumları. Urla Sanayii Sitesinde  çalışan bir esnaf olarak temel sorunları çok iyi biliyorum. Bu kapsamda siz değerli başkan ve üyelerin çok önemli misyon üstlendiğinizi biliyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Biz İYİ Parti olarak esnafımızın yanında, onların her platformda sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Oda ve Kooperatif Bşk.ları İYİ Parti İlçe Bşk. ve Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.