İYİ Parti'den birlik ve dayanışma günü

İYİ Parti'den birlik ve dayanışma günü
Urla'nın kurtuluşunun 99. yıldönümünde birlik ve dayanışma günü düzenlendi.

Ferhat İNANÇ-İZMİR\YENİÇAĞ

Urla’nın kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümünde, Urla İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Yüksel Bıyık’ın ev sahipliğinde İYİ Parti İl Yöneticileri, İzmir İlçe Başkanları ve İYİ Partiye gönül vermiş vatandaşlar ile Birlik, beraberlik ve dayanışma günü düzenlenmiştir. 

Son derece samimi ve güzel bir havada gerçekleşen kahvaltılı toplantıda İlçe Bşk. Bıyık katılımcılara hitaben; “Sayın Yönetim Kurulu Üyelerim, sayın İlçe Başkanlarım, kıymetli hanımefendiler, sevgili Urlalı Hemşerilerim, Bu anlamlı günde, İYİ Parti URLA İlçe teşkilatım adına sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duymaktayım. Hepiniz şeref verdiniz.

99 yıl önce bu gün Urlamız düşman işgalinden kurtarılmış, akabinde bu şüheda-i celil topraklarda Mustafa Kemal Paşa şöyle haykırmıştı:
Bütün Cihan işitsin ki efendiler... Artık İZMİR, hiçbir kirli ayağın üzerinebasamayacağı kutsal bir topraktır. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda canlarını vermiş olan şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve dua ile yad ediyorum. Değerli konuklar, halen dahi ülkemiz üzerinde dahili ve harici birtakım kirli oyunların tezgahlandığı bir süreci yaşamaktayız. Genel Başkanımız Meral Hanımefendinin dediği gibi, “Düzen bozulsa ne çıkar, millet aynı millet, Türkiye tekrar iyilikle dirilecektir.” Bu düşüncenin idraki içerisinde, her yerde olduğu gibi Urla’mızda da her geçen gün İYİ''ler çoğalmakta, Urla Halkının tek umudu, birleştirici güç olmaya devam etmekteyiz. Tekrar hepinize hoş geldiniz diyor, sağlık temennilerimle saygılarımı sunuyorum” konuşması yapıldı.