İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 personel alacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 personel alacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 personel alacak. Başvuru için son tarih 23 Şubat olarak açıklandı.

İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilanlara göre İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az lise mezunu 5 unvanda 6 personel alınacak.

Adaylar başvurularını İZELMAN için 23 – 24 - 25 Şubat, İZDENİZ için 23 Şubat 2022 tarihine kadar kurum e-posta adresi üzerinden özgeçmiş göndermek suretiyle Online olarak yapacaklar.

İZELMAN Büro Elemanı alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Lisans mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Vasıfsız İşçi alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Lise mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Büro Elemanı alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Önlisans mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Gıda Mühendisi alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZDENİZ Uzakyol Kaptan alımı için (1 kişi) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, En az Üniversite mezunu olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Uzakyol kaptan gemi ehliyetine sahip olmak.

İZDENİZ Uzakyol Başmühendis alımı için (1 kişi) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, En az Üniversite mezunu olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Uzakyol Başmühendis gemi ehliyetine sahip olmak.