İzmir'de polis motosikleti ile otomobil çarpıştı! 2 polis yaralandı

İzmir'de polis motosikleti ile otomobil çarpıştı! 2 polis yaralandı
İzmir'in Konak ilçesinde, Yunus timinde görevli iki polis memurunun üzerinde bulunduğu motosiklet, kavşakta otomobille çarpıştı. Kazada 2'si polis 4 kişi yaralandı.

Şehit Fethi Bey Caddesi'nde seyir halinde olan Yunus timinde görevli polis memurları S.D. ile E.F.Ş.'nin bulunduğu motosiklet, Akdeniz Caddesi'nden gelen Afgan uyruklu Mirza Wakas  yönetimindeki otomobille çarpıştı.

POLİSLER YOLA SAVRULDU

Çarpışmanın etkisiyle iki polis memuru yola savrularak yaralandı. Kazanın ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ise park halindeki bir başka otomobile çarparak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Wakas ile yolcu konumunda bulunan Hasan Karatuna yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlarin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan iki polis memuru ve otomobil sürücüsü Mirza Wakas ile yanında yolcu konumunda bulunan Hasan Karatuna hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

polis-motosikleti-ile-otomobil-carpisti-2si-polis-4-yarali-1945-dhaphoto1.jpgpolis-motosikleti-ile-otomobil-carpisti-2si-polis-4-yarali-1945-dhaphoto2.jpgpolis-motosikleti-ile-otomobil-carpisti-2si-polis-4-yarali-1945-dhaphoto3.jpgpolis-motosikleti-ile-otomobil-carpisti-2si-polis-4-yarali-1945-dhaphoto4.jpg