Kaan Demir Soccer Akademi, Avrupa yolunda

Kaan Demir Soccer Akademi, Avrupa yolunda
Kaan Demir’in futbol akademisine (Kaan Demir Soccer Academy) Avusturya kulübü olan FC Mauerwerk’ten davet geldi.

Türkiye’de yapmış olduğu başarılı çalışmalara, özellikle oyuncu gelişimlerine önemli katkı sağlayan Kaan Demir’in akademisine Avusturya takımlarından FC Mauerwerk’ten davet geldi. 5-12 Şubat tarihlerinde Avusturya’da Bireysel ve Grup Futbol Antrenmanları konularında saha içi teorik ve pratik uygulamalar verecek olan Kaan Demir, geçmişte futbol direktörlüğü yapmış olduğu Kuveyt ve Kazakistan’da olduğu gibi yine futbolun önem arz eden konularında eğitim adımları atacak.

Rapid Wien kulübünü de bu süreçte gezip yetkilileri ile görüşecek olan Kaan Demir, 11 Şubat''ta Avusturya Ligi’nde oynanacak Rapid Wien - Salzburg maçını izleyip Türkiye’ye dönüş yapacak.

Ayrıca Almanya Milli Takımı’nın efsane oyuncuları Andreas Brehme ve Thomas Hassler’in de yakın takibinde olduğu KD Soccer Academy, Avusturya’dan sonra Almanya’da da eğitim konusunda ülkemizi temsil edecek.

KAAN DEMİR KİMDİR?

Akademisyen ve UEFA A lisanslı Kaan Demir; Türkiye’de Fenerbahçe, Beşiktaş, Altınordu, Göztepe, Maltepespor, Orhangazi Belediyespor, Beylerbeyi, Bayrampaşa, Çatalcaspor ile Kazakistan’da FC Atyrau, Kuveyt’te IN FA kulüplerinde önemli görevlerde ülke futboluna hizmet etmiştir.