Kaan Kazgan kimdir?

Kaan Kazgan kimdir?
Survivor yeni formatı belli olduktan sonra yarışmacılar sosyal medyadan yapılacak oylama ile belirlenecek. Adaylar arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri de Kaan Kazgan kimdir?

Survivor 2019’da aday yarışmacılar belli oldu. Survivor’ın 2019 kadrosu yarışmacı adaylarından olan Kaan Kazgan yarışmaya katılırsa çok iddialı bir yarışmacı olduğunu aktardı...

KAAN KAZGAN KİMDİR

24 yaşında Sakaryalı ve İstanbul'da yaşıyor. Profesyonel dövüşçülük yapıyor. 17 yaşından itibaren yurtdışında bir çok maça çıktı. Aynı zamanda antrenörlük yapıyor.

Kaan Kazgan kendisini şöyle anlatıyor ; 8 yaşından beri bu sporu yapıyorum. Kendimize ait spor salonumuz var. Burada antrenörlük ve işletmecilik yapıyorum. Türkiye'de şampiyonluklarım oldu. Yurtdışında dövüşen en genç dövüşçü oldum. Survivor'da kendimi kanıtlamak istiyorum. 17 yaşından beri Türk bayrağını dünyanın bir çok ülkesinde dolaştırdım. Burada da bunu yapmak çok güzel olacak. Kendime çok güveniyorum. Oradaki herhangi bir şeyin beni çok fazla zorlayacağını düşünmüyorum. İlerleyeceğimi ve kazanacağımı düşünüyorum. Rakiplerime mesajım şu hem mental hem fiziksel olarak hazırım o yarışmaya girip kazanacağım.