Kadın 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın son bölüm

Kadın 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın son bölüm
Kadın 38. bölüm fragmanı son bölümünün hemen ardından yayınlandı. Kadın 37. bölümde Bahar ölümle savaşıyor. Bahar'ın o sahnesi hem izleyenleri hem de Özge Özpirinçci'yi gözyaşlarına boğdu. Peki Kadın 38 bölüm fragmanında neler oluyor....

Kadın 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın son bölüm

Kadın 37. bölüm yayınlandıktan sonra Kadın 38. bölüm fragmanını da yayınlandı. Gözyaşlarının sel olduğu dizide dün akşam Bahar'ın ölümle savaştığını izledik. Sarp, çocuklardan sonra Bahar’ı da görmek istiyor ama Enver ona engel oldu. Bahar'ın can çekiştiğini öğrenen Sarp, Şirin ile konuşmaya gitti. Nisan ile Doruk babalarını gördükten sonra toparlanmakta zorlandı. Kadın 38 yeni bölüm fragmanı da dizinin son bölümünün hemen ardından yayınlandı. Bahar'ın zorlu yaşam mücadelesini canlandıran Özge Özpirinçci de dizisini izlerken gözyaşlarına boğulmuş. Özpirinçci diziyi izlerken ağladığı fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

KADIN 38. BÖLÜM FRAGMANI

Kadın 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Şirin'in yalanı Bahar'ı kahrediyor. Son bölüm ve yeni bölüm fragmanı izlemek için video butonunu tıklayabilirsiniz.

KADIN YENİ BÖLÜM İZLE-TIKLA

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ: CİĞERİMİ SÖKTÜNÜZ

Kendi dizisini izleyip gözyaşlarına boğulan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, "Siz napıyorsunuz be?!" notunu düştü. Pirinçci'nin üzgün halini gören takipçileri paylaşımı yorum yağmuruna tuttu. Pirinçci'nin bir takipçisi paylaşıma, "Ciğerimizi söktün be Özge. Ahlamaktan gözlerimiz şişti." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Dizinizi izlerken ağlamaktan kör oluyordum." yorumunu yaptı.

oz-005.jpg

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Arif hastane odasında Bahar'a evlenme teklif ediyor ve elindeki annesinin yüzüğü uzatıyor. Bahar gözyaşları içinde Arif'e bakıyor. Sonra yüzüğü alıp parmağına takıyor. Ve Arif'e bakıp ‘ölmez sağ kalırsam' diyor. Sarp ise Bahar ile ilgili her şeyi öğreniyor. O geceyi Enver'in evinde geçiriyor.
Bahar fenalaşıyor. Arif sevdiği kadının gözleri önünde nasıl mahvolduğunu yüreği yanarak izliyor. Acele ile anneanneleri ile hastaneye gelen Doruk ve Nisan babaları ile karşılaşıyor. Sarp evlatlarına gözyaşları içinde kavuşuyor. Doruk yaşadıklarının rüya olduğunu sanıyor. Sarp ‘bir daha hiç gitmeyeceğim' diyerek çocuklarına teskin ediyor. Nezir'in bir adamı Sarp'ı görüyor. Münir son anda yetişip adama para vererek onu susturuyor. Münir, Sarp'ı biran önce oradan çıkarmak istiyor. Sarp inatla Bahar'ı göreceğini söylüyor. Ama Sarp gitmek zorunda. Nisan'ın ‘baba gitme' yakarışlarına rağmen gidiyor. Doruk yaşadıklarının rüya olduğunu düşünüyor. Sarp kapıda Münir'i Pırıl'a gönderiyor ve bir kaç güne geleceğini söylüyor. Arabaya binip oradan gidiyor. Münir hemen Suat'ı arayıp olanları anlatıyor. Nisan annesinin yanına gidiyor. Annesinin kolundaki izleri gören Nisan korku içinde. Bahar kızını sakinleştiriyor ve bir annenin en iyi ilacının çocuklarının kokusu olduğunu söylüyor. Sarp Şirin'i buluyor. Suat'ın evinde onu Bahar'a götürmek için ikna etmeye çalışıyor. Ama Şirin'in ikna olmaya niyeti yok. Pırıl ve Suat'ı odadan çıkararak Sarp'la pazarlık yapacağını söylüyor.Şirin,  Sarp’a onunla olursa ablasını kurtaracağını söylüyor. Sarp’ın bu teklifi kabul etmekten başka çaresi yok. Şirin’i hastaneye götürüyor. Bahar kardeşini görünce gözyaşları içinde ayağa kalkmayta çalışıp ona sarılıyor

KADIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Şirin hastanede Bahar'ın ziyaretine gidiyor ve Bahar'a hasta yatağında, " Ben senin gerçekten kardeşin gibi olmak istiyorum. Nisan ve Doruk'un teyzesi olmak istiyorum. Sarp'ın ilgisine karşılık vermemem gerekirdi. Bana sahip olmasına izin vermemliydim" diyor. Bu sözler karşısında Bahar gözyaşlarına boğuluyor. Ondan nefret ediyorum diye isyan ediyor.

Kadın 38. bölüm FOX TV ekranlarında 6 Kasım'da yayınlanacaktır. Diziyle ilgili detayları haber sayfamızda öğrenebilirsiniz.