Kadın 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın son bölüm

Kadın 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın son bölüm
Kadın 39. bölüm dün yayınlandı. Son bölümünde Bahar ile Arif yeniden birlikte olmaya çalışıyor. Peki, Kadın 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dün akşam itibariyle son buldu. Kadın 39. bölüm yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı da geldi. SOn bölümde ise, Bahar yıllar sonra Arif ile yeniden birlikte olabilme düşüncesini aklından geçiriyor. Arif ise Bahar'ı bir daha bırakmayacağını söylüyor. Öte yandan Hatice ile Enver Prırıl'dan Şirin'in Sarp ile beraber olduğunu öğreniyor. Peki Kadın 40. yeni bölümünde neler olacak? Sarp ile Bahar birbirlerine adım adım yaklaşıyorlar ama gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

KADIN 40. BÖLÜM FRAGMANI

Kadın 40. bölüm fragmanında Bahar kapıda Sarp'ı görüyor ve ikili gözyaşlarına boğuluyor. Sarp'ın 'Baharım' demesi ise izleyenleri şimdiden gözyaşlarına boğacağa benziyor.

kadin33.png

KADIN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Bahar'ı hastanede görmeye giden Sarp, Bahar uyurken onu uzaktan seyrediyor. Bahar, Sarp'ın aşk dolu bakışlarının farkında değil. Evdekiler de Sarp'ın Bahar'ı gördüğünü öğreniyor. Şirin duyduğu ile deliriyor. Şirin, Sarp'a mesajlar atıyor ve Pırıl tüm gerçekleri bu şekilde öğreniyor. Sarp göl evine geldiğinde kapıda ve evin girişinde öldürülmüş adamları görüyor. Pırıl ve çocuklarına sesleniyor ama evde kimse yok. Sarp aynı acıyı bir kez daha yaşamamak için dualar ediyor. Münir kapıya geliyor. Sarp, Nezir'in karısı ve çocuklarını kaçırdığını söylüyor. Ancak Pırıl kucağında oğlu ile hastaneye gidiyor. Bahar'ı görmeye çalışan Pırıl, Ceyda ile karşılaşıyor. Pırıl, Sarp'ın karısı olduğunu söylüyor. Ceyda Bahar'dan ne istediğini soruyor. Aslında Pırıl, Şirin'i aradığını söylüyor. Ceyda Pırıl'a Şirin'in hastaneden çıktığını söylüyor. Ayrıca ev adresini de veriyor.

Kadın 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümü FOX TV ekranlarında Salı günü yayınlanacak.