Kadın 50. bölümde neler olacak?

Kadın 50. bölümde neler olacak?
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’in oynadığı Kadın dizisi 50.bölümü fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizinin son bölümünde neler oldu? İşte detaylar…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM NE OLDU

Kadın dizisi 49. bölümü ile ekranlara geldi. Nisan ve Doruk arabanın televizyonunda Yeliz’in resmini görürler. Buna bir anlam vermeye çalışırken, mahallenin gençlerinin araba yarışı yaparken arkadan çarpmaları ile büyük bir tehlike atlatırlar. Bahar ile Sarp panikle çocukları arabadan çıkartır ve eve doğru koşarlar. Bunu, Nezir'in adamlarının bir oyunu sanırlar. Bahar bu sırada Münir'in sesini duyar ve hayalindeki çocuklarını kaçıran adamın sesi ile aynı olduğunu fark eder. Münir'in onların yanına geldiğindeki ses değiştirme çabaları boşa çıkmıştır. Bahar'ın hışmına uğrar. Ne kadar inkâr etsede bu olayı Pırıl’ın planladığı ve Münir'in uyguladığı gerçeği ortaya çıkar. Sarp, Pırıl ve Münir ile konuşur. İkisi de bunu kabul eder. Sarp, Münir'i evden kovar. Pırıl'a bunu neden yaptığını sorduğunda ise Sarp'ın çocukları ve evliliğinde hiç bir zaman aile olamadıkları cevabını alır. Bu suçlamalara Sarp ona hiç bir zaman aşık olmadığını, çocukların babasız kalmaması için bu durumu sürdürdüğü gerçeğini Pırıl'a söyler. Bahar ve çocuklar bu olaydan sonra Pırıl'a karşı tavır alırlar. Doruk'un sayesinde Pırıl'ın telefonu ile Ceyda ve annesi ile konuşur. Fakat şarj bittiği için görüşmeleri yarım kalır. Bu arada Emre, Ceyda'dan Bahar gelene kadar kafede çalışmasını ister. Hatice 'de işlerin yoğunluğu nedeniyle geçici olarak orada işe başlar. Emre’nin yeğeni İdil ise geçmişten tanıdığı Ceyda ile soğuk bir savaşa girer. Enver terzilik işi olmadığı için iş aramaya başlar. Evlerindeki boş odayı kiraya verme düşüncesini Hatice'ye söyler. Bunu duyan Emre sokakta kalan İdil'i onların kiracısı olmaya ikna eder. Arif ise Ceyda’nın gelinlikçiye verdiği zararı üstlenerek senet imzalar. Bahar, çocukların huzursuz olduğunu görünce Pırıl'la iyi geçinme kararı alır. Pırıl telefonu Bahar’ın kullandığını bildiği için şarj aletini bulabilecekleri bir yere koyar. Amacı onlardan kurtulmaktır. Bahar yine Ceyda'yı arar ama telefona Emre çıkar. Boş bulunup Bahar’a baş sağlığı dileyen Emre, hata yaptığı anlar ama artık çok geçtir. Bahar, Yeliz’in öldüğünü anlar ve sinir krizi geçirir.

KADIN 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar, Yeliz’in ölümü ile ilgili hem kendini hem Sarp'ı suçlar ama Sarp tek suçlunun kendisi olduğunu söyler. Arif villaya gelir, Bahar çocukları ile ona sarılır. Sarp artık bazı gerçeklerin farkına varır.

KADIN DİZİSİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Kadın tüm heyecanıyla devam ederken bu akşam yeni bölümü ile saat 20:00’de ekranlarda olacak.