Kadınların kavgasında tüfek ateşlendi

Kadınların kavgasında tüfek ateşlendi
Afyonkarahisar'da, çalıştığı çiftlik evine gelerek, kendisini dövmeye kalkışan akrabası M.A.'yı (33) tüfekle 4 el ateş ederek öldüren N.A. (31) adlı kadın ile çiftliğin sahibi A.T., adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ataköy Mahallesi Ataköy Küme Evleri''ndeki bir çiftlik evinde meydana geldi. M.A., uzaktan akrabası olan N.A. adlı kadının çobanlık yaptığı çiftliğe gitti. M.A., iddiaya göre N.A.''dan kendisine hayvan vermesini istedi. Olumsuz yanıt alan M.A., N.A.''yı dövmeye kalkıştı. Bu sırada çobanlık yaparken taşıdığı tüfeği alan N.A., akrabasına 4 el ateş etti. Sırtına saçmalar isabet eden M.A. yere yığıldı.
 

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi’ne götürülen M.A., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.


Olayın ardından kaçan N.A. polis tarafından aynı mahallenin Çoban Kuyu mevkisinde suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. Çiftlik sahibi A.T. de gözaltına alındı.

N.A. ilk ifadesinde eşi ile M.A. arasında daha önce kız alıp verme meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğunu söyledi. Çiftliğe gelen M.A.''nın kendisinden hayvan istediğini, buna karşı çıkması üzerine dövmeye kalkışınca da heybesinde bulunan tüfekle ateş açtığını itiraf ettiği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.