Kağıttan Hayatlar filminin konusu ne. Kağıttan Hayatlar yayınlandı mı. Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları

Kağıttan Hayatlar filminin konusu ne. Kağıttan Hayatlar yayınlandı mı. Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları
Çağatay Ulusoy'un kağıt toplayıcısını canlandırdığı Kağıttan Hayatlar filmi için mart ayı işaret edilmişti. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu Kağıtlar Hayatlar, tüm dünyayla aynı anda Netflix’te izlenebilecek. Peki, Kağıttan Hayatlar filmi ne zaman yayınlandı mı? Kağıttan Hayatlar filminin konusu ne? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimler? Kağıttan Hayatlar filmi hakkında tüm detaylar…

Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul’un başrollerinde olduğu Kağıttan Hayatlar filmi, dijital içerik platformu Netflix’te izlenebilecek. İkiliye Kağıttan Hayatlar filminde Turgay Tanülkü, Selen Öztürk, Osman İskender Bayer, Tomris Çetinel, Volkan Çalışkan, Mehmet Bahattin Genç ve Okşan Büyük eşlik edecek.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN KONUSU NE?

Genç bir erkek olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba''dır. Mehmet''in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir erkek çocuğunun girmesiyle bambaşka bir hayata dönüşür. Ali''yi ailesine kavuşturmak için büyük uğraş veren Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ YAYINLANDI MI?

Kağıttan Hayatlar filmi, 12 Mart 2021 tarihinde Netflix ekranlarında izleyici işle buluştu.